mandag den 9. februar 2009

alternative valutaer

bekneb for penge Roll din egne : P
ligesom Walmart og Amazon sameksistere med Costco og Craigslist, eller lignende lukket og open source software og drift (øko) systemer ofte foder ud af en anden (og holde hinanden �ærlige�) for at gøre en mere dynamisk marked (og samfund), jeg synes at have forskellige former for ' supplerende ' valuta systemer og transaktion mekanismer sammen med Fiat centralbankvirksomhed vil hjælpe opmuntre og muliggøre en større mangfoldighed af den økonomiske aktivitet, end det er tilfældet i øjeblikket.



som at have det rigtige værktøj (eller program ) for det rigtige job, jeg tror, det kun giver forstand, at nogle valuta-systemer er bedre egnet til visse anvendelser og aktiviteter end andre, og folk vil derfor drage fordel af at have et valg (frihed til at vælge!) af penge at bruge, og gøre forretninger i. ..



sammen med for den sags skyld, hvad love og regnskabsmæssige rammer de er underlagt, og hvor de bor (frihed til at bevæge sig;) [øvrigt, som den er, (nogle) privilegerede personer, selskaber og 'kapital', der allerede nyder godt af disse friheder og drage fordel af praktiserende regelarbitrage; jeg kan ikke se, hvorfor dette ikke kan udvides til at omfatte alle]



btw , post inspireret af pharm , tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.