tirsdag den 3. marts 2009

Er d�dsstraf modstandere villige til at ofre mere uskyldige ofre for at beskytte mordere ?

kommentaren:


Dødsstraf modstandere ofte påstanden om, at dødsstraf ikke afskrække kriminalitet. Lad os se på det drejer sig om Benjamin Lester Perry. Hvis Mr. Perry var blevet henrettet for hans første mord, Dewayne Dunmore , 37 , vil sandsynligvis stadig være i live.


Benjamin Lester Perry skudt og dræbt Darryl Martin Spencer den 6. december, 1987, i Parkering i det tidligere International House of pandekager på Branch Avenue i Hillcrest Heights. Han blev anholdt den 14. december 1987 (Post, side D5, December 15, 1987).


Perry blev dømt for drabet på den 25 april, 1988 (Post, side D6, April 28, 1988). Den oprindelige dom blev væltet, Perry blev prøvet igen og dømt igen i 1990. Det lader til, at dommer Graydon McKee dømt ham til i alt 40 år i fængsel med 15 suspenderes, punktum til at påbegynde den 16 marts 1988 ( MD CaseSearch , ikke rapporteret i den lokale presse).


Hvis Perry var blevet henrettet for at mord, eller hvis han havde været forpligtet til at tjene hele sætningen, Dewayne Dunmore vil sandsynligvis stadig være i live.


On Jun 16, 2000, dommer McKee genovervejet og reduceret Perry's sætning, som gør det køre 20 år i marts 16, 1988. Hvis han havde tjent, at nedsatte sætning, ville han ville have været i fængsel den 25. januar 2008, i stedet for på gaden aflivningstidspunktet Dewayne Dunmore ( MD CaseSearch , ikke rapporteret i den lokale presse).


På et tidspunkt før 15. august 2007, Perry blev løsladt fra fængsel (han var billet for henkastning dette tidspunkt, MD CaseSearch ).


Dewayne Dunmore blev skudt og dræbt den 25. januar 2008 (Politi, 25 januar 2008 ). Han identificerede Benjamin Perry som hans morder (se rettergang rapport nedenfor). Perry blev arresteret flygter scenen (politi, 25 januar 2008 , Post, 26 januar 2006 ).


Perry blev dømt for mordet på Dumnore den 5. september 2008. The Post rapporterede om September 6, 2008 :
På en bitterlig kold nat i januar, Dewayne Dunmore lå facedown i øde parkeringsplads af en Forestville office park, blødning fra fire skudsår.


Dunmore, 37, kaldet 911 på hans mobiltelefon. "Jeg er blevet skudt," han rapporter i tapede telefonopkald. Efter at han reagerer på en togleder's anmodning om et gadenavn, Dunmore siger, "Ja, jeg er døende." Hans stemme bliver svag. "Jeg dør, jeg dør."


"Ved du, hvem der gjorde det?" afsenderen bad.


Hans stemme klar, Dunmore reageret, "Benjamin Perry."
On October 23, 2008, Circuit Judge Crystal D. Mittelstaedt idømt Perry til 55 år i statens fængsler, bestilling, at kun 15 af disse år være obligatoriske, hvilket betyder, at Perry skal tjene mindst det tidspunkt, før han ville være berettiget til prøveløsladelse høring (Post, side B2, October 23, 2008). Så i teorien, Benjamin Lester Perry kan være ude og i stand til at dræbe igen på bare 15 år.


De fleste af de pressedækning af drevet til at ophæve dødsstraffen adresser morderne. Ingen dækket noget ud over de nøgne kendsgerninger omkring Benjamin Perrys mordet på Dewayne Dunmore. The Post havde et absolut omtale af Perry's tidligere mord overbevisning, men uden detaljer. Ingen rapporteret om nedsættelse af sin straf. Ingen rapporteret, at han var ude løst inden udgangen af sin straf. Ingen advarede offentligheden om, at der var en dræber på løs. Der er ingen tegn på, at nogen af vores folkevalgte embedsmænd, der er modstandere af dødsstraf var bekymret over, at en var morder løs.


Vi ved, at de fleste af vores folkevalgte embedsmænd er på siden af mordere, når det kommer til dødsstraf. Hvem var på siden af Dewayne Dunmore? eller kone, tre børn, forældre, brødre og søstre han lades i stikken? Tilsyneladende ingen, absolut ikke vores folkevalgte embedsmænd og ikke dommer McKee.


Hvor mange flere Dewayne Dunmores vil dø for at redde mordere?


Bemærk: Accepter vilkår på Maryland Domstolsadministrationer sag Søg , før efter den enkelte Casesearch links.

(Skrevet den 1 marts 2009)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.