fredag den 6. marts 2009

University Challenge regler til blive strammet op

BBC2 quiz viser University Challenge er at stramme op på reglerne for at komme ind efter en række afsløringer om vindende teams, herunder deltagere, der blev officielt udelukket.

BBC i går sagde, at det havde bedt University Challenge producent Granada, der ejes af ITV, at "stramme op på reglerne og procedurerne for University Challenge for at forhindre dette i at ske igen".

Granada tilføjede: " Vi kan bekræfte, at efter drøftelser med BBC, University Challenge regler og procedurer vil blive præciseret for at undgå disse situationer opstår i fremtiden. "

University Challenge producent også bekræftet i går, at det havde været kontaktet af flere studerende siger, de ikke længere var i institutionerne blev de repræsenterer i quizzen, men at de fik lov til at fortsætte.

Dette års vindere, Corpus Christi, var diskvalificeret på mandag , efter at det blev afsløret, at en af deres team medlemmer, Sam Kay, arbejdede på konsulenter Pricewaterhouse Coopers, når de endelig blev filmet.

MediaGuardian.co.uk viste også, at sidste års vindende hold fra Christ Church, Oxford, inkluderet Charles Markland, der var flyttet til nabolande Balliol College. Kaptajnen på det vindende hold i 2004, Magdalen's Freya McClements, var faktisk på Trinity College, Dublin, da hun dukkede op i finalen.

mere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.