søndag den 15. marts 2009

Plot Sickens

Sydkorea har en af verdens højeste selvmord satser ( tidligere ). Fænomenet har været akut i underholdning verden. I de seneste to år, over ti koreanske berømtheder (hovedsagelig aktører, skuespillere og sangere) har taget deres egne liv . De fleste af dem var under 30 år. Det seneste dødsfald var 26-årige skuespillerinde Jang ja-yeon , star af den populære komedie-drama "Boys Over Flowers."

Første rapporter, at Jang's død var endnu en i en tragisk linje koreanske berømtheder bukke til depression på grund af presset fra stjernestatus og (i henhold til en fremmed commenter) den manglende evne til at" indrømme, at der er meget intens depression og psykisk sygdom i Korea. "

Men der er også en ny twist i Jang død. Hendes selvmord note er blevet fundet, og det viser sig, at hendes død var ikke på grund af relativ immaterielle af depression og psykisk sygdom. Faktisk hun blev angiveligt bliver slået og voldtaget ved forskellige højere -ups på den koreanske underholdning erhvervslivet, og navnene på de skyldige er begyndt at komme ud (hvoraf den ene har tilsyneladende flygtede til Japan).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.